Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La consellera de Treball de la Generalitat, Maria del Mar Serna, visita Ripollet.

El passat dimecres 3 de setembre, la consellera de Treball de la Generalitat, Maria del Mar Serna, va visitar Ripollet acompanyada de l'alcalde Juan Parralejo. La trobada formava part del recorregut que Serna està realitzant per diferents poblacions de Catalunya, amb l'objectiu de conèixer les seves polítiques de treball i ocupació.

La consellera va visitar l'Oficina de Treball de la Generalitat i el Patronat d'Ocupació, on va ser rebuda per la regidora Rosa Esparrach. El recorregut va concloure a Can Mas, on la consellera va poder saludar els joves de l'Escola Taller de la Font de Can Mas i conèixer de primera mà la feina que s'hi està fent per rehabilitar-la.
La consellera de Treball, Maria del Mar Serna, va explicar als mitjans que el seu objectiu és "conèixer quina és la situació a les oficines de treball de Catalunya, en un moment en que l'atur s'incrementa i en que les persones necessiten una ocupació". Serna, va valorar molt positivament la feina que es fa des del Patronat d'Ocupació de Ripollet i va afirmar que "aquest és un bon exemple de la bona col·laboració entre les dues administracions". La consellera va afegir que aquest treball de camp que està realitzant per les poblacions "permet conèixer la realitat més enllà de les estadístiques, ja que l'important és conèixer la realitat de les persones i tenir el feedback de com estan funcionant les coses".

Per la seva banda, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va voler agrair a la consellera el seu interès per conèixer la realitat social, econòmica, industrial i de treball de Ripollet, ja que considera que "al marge de la feina, els alcaldes i els consellers hem de trepitjar territori per veure la realitat de la millor manera possible i que els programes s'ajustin a allò que la societat necessita".


FOTO: La consellera de Treball, Maria del Mar Serna, i l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, amb els joves que rehabiliten la Font de Can Mas.
FOTO2: La consellera va ser rebuda a la seva arribada al PMO per la regidora d'Ocupació de l'Ajuntament Rosa Esparrach.
FOTO3: Visita a la Font Can Mas.