Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FESTA MAJOR 2008: Festival de Hip Hop

El diumenge 29 d'agost, dins de les activitats previstes a la festa La Gibrelleta, tindrà lloc al parc dels Pinetons el concert Ripo Rap a partir de les 22.00 hores. Aquesta activitat pretén mostrar l'actualitat del món del rap i el hip hop, així com esdevenir una plataforma per les formacions locals d'aquest estil de música, conjuntament amb figures consolidades a nivell nacional.

Començarà la nit Gordo la mente. Al llarg de la seva carrera a editat dos treballs en solitari: Yo no me aburro solo i Actimel para todas. D'altra banda, Armando, artista ripolletenc, ens presentarà el seu treball Jaque mate, acompanyat de Zarkon, del grup Sucios Socios. Cortex to Kill és una altra de les formacions de Ripollet que participaran al Festival, sorgida entorn al Casal de Joves i amb diversos concerts al nostre municipi i que presentaran el seu treball El poder de la mente.
6MO és una formació nascuda al 2000 i que compten actualment amb la maqueta El jinete del caballo blanco mentre preparen el seu segon treball. Senyor Zambrana, per la seva banda, juntament amb Welelo, Marco Fontana i Dj Chávez, acaba de treure el seu nou disc Hecho Polvo. Ha realitzat concerts i col·laboracions per tot el país i és l'embaixador de Ripollet al món del hip hop i rap.
El sevillà Isaac Aroca PutoLargo, encarregat de tancar el concert, és una de les figures més destacades del hip hop nacional. El seu darrer treball en solitari Inspiración, ha comptat amb la col·laboració de diversos artistes nacionals i internacionals i ja està preparant el seu nou treball per la tardor de 2008.

Diumenge 31 d'agost
Espai del carrer del Molí
23h


L.P.