Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FESTA MAJOR 2008: Una festa major plena de cultura popular

El diumenge de Festa Major és un dels dies on és concentren més actes dedicats a la cultura popular. A les 9 del matí, els Trabucaires de Ripollet faran soroll pels carrers de la població animant tothom a participar de la festa. A partir de les 10, la Comissió de la Festa de Sant Antoni Abad ens proposa acostar-nos al Molí d'en Rata on es realitzarà la XII Exhibició d'arrossegament.

També a les 10h, podeu anar fins a les antigues pistesde l'Esbar on tindrà lloc la VIII Mostra de Bestiari Festiu, seguida a les 11:30 h de la Cercavila i a dos quarts d'una del Ball de Lluiment organitzat pels Diables de Ripollet.
Mentrestant, a partir de les 11:30 h es desenvoluparà la Plantada de Gegants, organitzada per la CRAC, amb la col·laboració dels Bastoners de Sant Cugat.
I des de les 12 h i fins a les 23:30 h, Mercat Medieval a la Plaça del Molí.
Per últim, cal destacar que tots aquells aficionats al coleccionisme estan citats a les V Trobada de Coleccionistes de plaques de cava que s'instal·larà al davant del Centre Cultural des de les 10 del matí i que està organitzada per l'Associació Gastronòmica El Setrill.

Diumenge, 31 d'agost
A partir de les 10h. Més informació al programa de Festa Major


L.P.