Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova temporada del Kftí de Tarda

Després de la bona acollida i participació dels joves en el Kftí de Tarda 2007-2008, la Regidoria de Joventut començarà un nova edició aquest mes de setembre. El Kftí de Tarda és un programa del Casal de Joves de Ripollet que treballa tres dies a la setmana amb joves de 12 a 17 anys, en el temps de lleure.

Les activitats que es realitzen són reforç escolar, tallers, sortides, xerrades i activitats esportives, entre d'altres. Els joves que participen fan diferents activitats en funció dels grups d'edat, dividint-se en un grup de 12 a 14 i un altre de 15 a 17 anys. Ambdós grups tenen espais de relació per fer activitats temàtiques conjuntes.
La programació pel curs 2008-2009 començarà el dia 29 de setembre i s'allargarà fins al 19 de juny, funcionant de manera trimestral. El preu de l'activitat és de 20 euros al mes.

Els joves i els pares interessats poden demanar informació al Casal de Joves, a la rambla de Sant Jordi, 6, de dilluns a dijous, de 17 a 20h i els dimecres de 9 a 13h. El període d'inscripció serà de l'3 al 19 de setembre.

L.P.