Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les preinscripcions dels cursos i tallers del Centre Cultural

El Patronat Municipal de Cultura realitzarà, del 15 al 18 de setembre, les preinscripcions dels cursos i tallers del Centre Cultural. En total, el programa ofereix una trentena de tallers, alguns d'ells organitzats per les entitats culturals del municipi i d'altres pel mateix PMC. Entre les novetats destaquen tallers per a mares-pares i nadons i un taller de ritmes i danses afro-uruguaians.

En aquells cursos on la demanda d'alumnes superi el nombre de places ofertes es durà a terme un sorteig, el 22 de setembre, a les 19 hores, al Centre Cultural. L'endemà a la tarda apareixeran les llistes definitives a la recepció del Centre Cultural. Finalment, el període de matriculació serà del 24 al 29 de setembre. Està previst que tots els cursos comencin la primera setmana d'octubre.

Els cursos estan dividits en diversos àmbits, segons la finalitat de l'aprenentatge, com: espais d'arts plàstiques i visuals, aula de música, gastronomia, tècniques de desenvolupament personal, tèxtil i labors, balls, teatre, arts escèniques, llengües i altres.

Tots els tallers s'imparteixen en el Centre Cultural. Per tal d'afavorir al màxim la disponibilitat dels usuaris, el Patronat Municipal de Cultura ha programat, com ja és habitual, diversos grups d'un mateix taller segons la franja horària. D'altra banda, també s'ha volgut donar cobertura a un grup d'edat el més extens possible. Així, els més petits podran realitzar cursos de teatre, ball de gitanes o arts plàstiques, i els grans podran triar entre ioga, pintura, arts decoratives, ball, puntes de coixí, tall i confecció, cuina i photoshop, entre d'altres.

Documentació per la matriculació
Fotocòpia del número de compte bancari.
Fotocòpia del DNI.
Full de preinscripció.

Preu
Matrícula: 24'50 euros.
Mensualitats: 24'50 euros.
Cursos de curta durada: 1 mes, 27'50 euros; 2 mesos, 54'20 euros; 3 mesos, 81'40 euros.

Informació
Centre Cultural
Rambla de Sant Jordi, 2-4
Tel: 93 586 30 27. De 9h a 13h i de 15h a 23h.

FOTO: Imatge del Centre Cultural

L.P./R.H.