Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 5.000 alumnes comencen el nou curs

El dilluns 15 de setembre inicien les classes uns 3.400 alumnes de parvulari i Primària i uns 1.900 d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. També comencen el curs 2008-2009 els 122 alumnes de les dues llars d'infants municipals: La Rodeta i la Verema.

Com a novetats, aquest curs es posa en marxa la segona llar d'infants municipal i el curs de P-5 del CEIP Els Pinetons, que completa així el parvulari, éssent l'únic centre de Ripollet amb tres línies. A més, al CEIP El Martinet ja es realitzarà 4t de primària, ja que cada any augmenta un curs, des de la seva posada en marxa el curs 2004-2005.

CFA Jaume Tuset
El proper 22 de setembre iniciaran el nou curs uns 200 alumnes del Centre de Formació d'Adults Jaume Tuset. Aquelles persones que s'hagin preinscrit al juny s'han de matricular del 2 al 8 de setembre i la resta, a partir del dia 9.
L'Escola d'Adults torna a oferir enguany cursos d'ensenyaments inicials i bàsics, de lectura i escriptura, de Graduat en Educació Secundària, preparació per a diverses proves d'accés, així com informàtica i anglès. Com a novetat, s'han programat classes de català a les aules de Tiana-Pont Vell. D'altra banda, l'Associació Cultural Jaume Tuset tornarà a impartir diversos tallers artístics i culturals.

FOTO: Aquest curs, el CEIP Els Pinetons completarà el parvulari

L.P.