Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local del 23 de juliol de 2008

A la passada Junta de Govern Local, celebrada el 23 de juliol de 2008, es va aprovar l'adjudicació del servei d'atenció domiciliària del Departament de Serveis Socials a l'empresa Sergesa Hogar, S.A. També és va donar llum verda a la modificació de preus públics de la Llar d'Infants municipal i del menjador escolar.

El primer dels punts aprovats va ser l'adjudicació del servei d'atenció domiciliària del Departament de Serveis Socials a l'empresa Sergesa Hogar, S.A. Es van establir els preus del servei de manera que una hora d'atenció domiciliària tindrà un costa de 16,90 euros, l'hora de servei d'atenció a la llar costarà 13,90 euros i 24,85 euros serà el preu per hora del servei de podologia.

Preus a la Llar d'Infants i menjador escolar
D'altra banda, de cara al curs 2008-2009, els preus públics de la Llar d'Infants i del menjador escolar tindran un increment de l'IPC del 4.6%, establint-se de la següent manera:
- Prestació del servei a la llar d'infants: 178,66 euros per plaça i mes
- Servei complementari per cada hora de més diària: 10,83 euros.

Els mesos de juliol i setembre es prorratejaran en funció dels dies de prestació del servei. Pel que fa al menjador, el menú a l'escola pública tindrà un cost de 5,77 euros i el de la Llar d'Infants de 6,41 euros. El servei de menjador de 12 a 15h per als nadons que no mengen menú tindrà un cost de 31,38 euros.
A la passada Junta també es va establir el nom de la nova Llar d'Infants que passarà a anomenar-se ‘La Verema', volent relacionar el nom amb la zona on s'ha construït i amb la seva història.

Llei de Barris de Can Mas
També es va donar llum verda al plec de condicions per a la contractació del programa d'integració social que té com a objectiu agrupar persones al voltant de diferents activitats lúdiques, culturals i al mateix temps realitzar aprenentatges diversos en funció de les necessitats detectades. El projecte, inclòs a la Llei de Barris de Can Mas, tindrà un import de contractació de 25.000 euros (IVA inclòs). Per últim, es va aprovar l'expedient per contractar els serveis que serviran per executar el programa 'Can Mas, la veu d'un barri' per un import de 3.000 euros (IVA inclòs). Aquesta actuació, inclosa al Programa de Cultura de Proximitat de la Llei de Barris, té com a objectiu recuperar la memòria oral del barri de Can Mas mitjançant entrevistes amb els seus veïns i veïnes.

L.P.

FOTO: Imatge de la nova Llar d'Infants.