Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Accés directe al vial del riu Ripoll

La connexió entre Ripollet i Montcada a través del vial del riu Ripoll és ara més fàcil, gràcies a la l'obertura d'un itinerari directe des de la carretera de Ripollet, a l'entrada del terme municipal de Montcada. L'actuació ha consistit en l'obertura d'un accés al carrer del Beat Oriol, que també ha estat perllongat uns 500 metres. Aquest nou camí serà de pas obligatori pels camions que circulin entre Montcada i Barberà. També és la via més ràpida per qualsevol conductor que vulgui entrar o sortir de la part alta de Ripollet.

L'obra forma part de la urbanització del polígon El Martinet, que ha impulsat l'Institut Català del Sòl (Incasòl), i permetrà millorar la mobilitat en un sector amb un important volum de trànsit per l'activitat industrial que s'hi desenvolupa. En aquest sentit, durant el mes d'agost l'Ajuntament de la localitat veina construirà una nova rotonda a la confluència del carrer Bach amb Beat per tal d'agilitar el trànsit i garantir la seguretat viària.

Foto: Obertura del nou accés, a càrrec dels alcaldes de Ripollet, Juan Parralejo, i Montcada, César Arrizabalaga, el 23 de juliol de 2008.