Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participa al 'Bàsquet al Carrer 3x3' per Festa Major.

El Patronat Municipal de Cultura en col·laboració amb el PAME i el Club Bàsquet Sant Gabriel han endegat, com una més de les activitats de Festa Major, el 1er Bàsquet al Carrer 3x3. Si voleu participar en aquesta iniciativa, que tindrà lloc el dissabte 30 d'agost d'11 a 14h davant del Centre Cultural, trobareu el formulari d'inscripció al mateix Centre o al document adjunt. El termini per apuntar-se és de l'1 al 31 de juliol i del 18 al 22 d'agost.

Normes d'inscripció

- Tots els equips han d'estar formats per tres jugadors.
- Poseu un nom al vostre equip
- Designeu a un dels jugadors com a capità. Aquest serà l'únic interlocutor vàlid amb l'organització.
- Tots els jugadors, a excepció dels de la categoria sènior, hauran de portar el dia de la competició el DNI, passaport o carnet de conduir.
- Si en una de les edats i categories no hi ha suficient número d'equips, l'organització es reserva el dret d'agrupar edats.
- L'organització es reserva el dret de limitar el número d'equips inscrits al torneig.
- En cas de pluja o causa major, l'organització es reserva el dret de modificar el sistema de competició o les dates de celebració.

Es prega a tots els participants que es presentin al taulell “CONTROL D'ORGANITZACIÓ” mitja hora abans del començament del primer partit de la seva categoria.

Trobareu la totalitat del reglament al document adjunt.

L.P.

FOTO: Portada del tríptic informatiu i d'inscripció que podeu trobar al Centre Cultural