Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prèvia del Ple Ordinari del 24 de juliol de 2008

L'Ajuntament de Ripollet celebrarà el proper dia 24 la sessió ordinària del Ple de juliol, que s'ha avançat una setmana per acord de la Junta de Portaveus. L'ordre del dia compta amb 14 punts, molts d'ells de caire administratiu i de ratificació d'acords ja presos en altres sessions. Els punts més destacats són relatius a la segona llar d'infants municipal, que s'està construint a la zona Pinetons, i a l'aplicació de la Llei de barris a Can Mas.

Pel que fa a la llar d'infants, es preveu aprovar la creació del servei públic de la segona llar d'infants i un expedient de modificació de crèdits, per un import de 26.730 euros, per al projecte de seguretat de l'obra. A més, es presentarà a aprovació la sol·licitud d'una subvenció a la Generalitat per a la creació d'aquestes noves 61 places.

En quant a la Llei de barris, l'ordre del dia compta amb una proposta de modificació del grup promotor del barri de Can Mas, amb la incorporació d'un nou vocal de l'Associació Cultural Hispano Paquistaní. També es preveu crear un nou servei de kftí, amb 30 places noves, i un servei de telecentre, per a orientació laboral, que s'ubicaran al nou local del carrer de Montcada.

Altres punts destacats de l'ordre del dia son la ratificació del compte general de 2007, la presentació de la memòria del Defensor del ciutadà de l'any 2007 i la creació del Consorci del Govern Territorial de Salut del Vallès Occidental Est. També es proposarà l'1 de juny i el 31 d'agost com les dates de les festes locals de Ripollet per a l'any 2009.

Pel que fa a les mocions, s'han presentat quatre, dues d'elles per part del Partit Popular, en relació a la millora de l'oferta de carrils bici i a la creació d'un gran ateneu a Ripollet. El PSC ha presentat una altra, sobre la proposta del Parlament Europeu de les 65 hores laborals. La darrera moció, del COP-CpR-CAV, vol demanar a la Generalitat un calendari amb els terminis de construcció de l'hospital Ernest Lluch.

Foto: l'alcalde de Ripollet, durant la roda de premsa prèvia al Ple, el passat 21 de juliol

R.H.