Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitza el 10è Certamen de Curts de Ripollet amb gran èxit de participació

El passat dissabte, 19 de juliol, es va fer públic el veredicte del 10è Certamen de Curtmetratges de Ripollet. El guanyador del primer premi, dotat amb 1.000 euros, va ser Sam Orti, amb el curt El ataque de los Kriters asesinos. D'altra banda, també es van entregar els 500 euros de premi als guanyadors del 1r Concurs de Curts Express, que va comptar amb 9 participants. L'afortunat va ser Juan Cordero, amb el curt Naranja.

La final dels curtmetratges va començar a les deu de la nit al pati del Centre Cultural. En primer lloc, es va realitzar el visionat dels tres curts finalistes. Posteriorment l'organització va presentar els 9 curts que havien participat als Curts Express. Recordem que per participar en aquest certamen calia presentar-se a les nou del mati al Centre Cultural per recollir la frase, el color i l'objecte amb què s'havia de realitzar el curt. Per sorteig aquests tres elements van ser: el color taronja, la frase "aquí hay algo que huele a podrido" i una perruca 'afro'.

Abans de donar pas a l'entrega de premis, es va poder tornar a veure els curts La venjança, realitzat pel taller de curts del Kftí de Tarda, i El enano macabro, returns.... Els premis els va entregar l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, acompanyat del regidor de Joventut, Ferran Tornel.

Els guanyadors del certamen d'aquest any van ser:
1r premi: Sam Orti amb el curt El ataque de los Kriters asesinos (1.000 euros)
2n premi: Miguel A. Carmona amb el curt Horóscopo (500 euros)
3r premi: Juan Carlos Mostaza amb el curt Las casitas (300 euros)

Certamen de Curts Express:
1r premi: Juan Cordero amb el curt Naranja (500 euros)

F.R.

Fotos:
- Els guanyadors dels Curts Express amb el regidor de Cultura i l'alcalde de Ripollet.
- El certamen va comptar amb gran assistència de públic.