Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CpR replica al PSC en la polèmica Gibrelleta – Correbars

El CpR ha sortit en defensa del Correbars i ha retret al PSC de voler reduir el debat municipal a temes intrascendents i no entrar en el debat d'idees, com ara els pisos de protecció oficial, l'Ecoparc o l'hospital. En una nota del premsa del CpR, el regidor José Luís Muñoz afirma que “sorprèn que les úniques respostes rebudes del PSC en els darrers mesos vagin en funció de la celebració del Correbars, que ja es va fer l'any passat. Tot plegat, sembla una maniobra més de distracció, on el PSC evita parlar dels temes importants”.

Per a Muñoz, “la Festa Major és un tema important pel nostre grup” i recorda la defensa que ha fet de la Comissió de Festa Major, participació ciutadana i atansament al centre de la vila. Quant al Correbars, el defineix com a “activitat de retrobament, amistat i gresca” i “sense gastar un cèntim de diner públic”.
A continuació, la nota respon que “el nostre grup municipal no busca vots, com diu el comunicat del PSC, darrera de cap barra, com tampoc darrera de cap excursió, ni darrera de cap regal, ni darrera de cap aperitiu per a la gent gran, per posar alguns exemples”. Tot i admetre que “la Gibrelleta tingui ara quelcom més de contingut” critica el "fracàs de les polítiques de Joventut del PSC: la Gibrelleta s'ha hagut de moure a la Festa Major perquè no funcionava; el Consell de Joventut és un òrgan que va néixer mort i no funciona, només és consultiu; les polítiques de foment de l'habitatge entre la joventut són nefastes; es reprimeix a les persones que pensen diferent al PSC, recordem el fracàs del SonaJove, amb l'expulsió d'algun grup musical; es genera conflicte amb l'Associació Musical Kanyapollet volent excloure i discriminar, per raons d'edat, a veïns i veïnes que l'únic que fan és aportar música i cultura al poble”.
Per últim, conclou que no busca una competició entre quines activitats són millors i que “la diversitat és bona i cadascú es lliure de participar en allò que vulgui, i el PSC no té perquè condicionar la participació lliure dels veïns i veïnes en les activitats de Festa Major”.