Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC critica el doble llenguatge del COP amb el Correbars

El Partit Socialista de Catalunya a Ripollet critica les "dobles cares i dobles llenguatges" del COP, en referència a l'organització del Correbars. En una nota de premsa de la Comissió Executiva del PSC es retreu al grup de l'oposició critiqués en el seu moment La Gibrelleta com "una apologia de l'embriaguesa, sense cap altre contingut" i s'ironitza que ara promogui "com a gran festa alternativa i la més guai de la Festa Major, el Correbars".

El PSC critica que el COP defensi el Correbars "com a activitat pedagògica" i es pregunta què té d'educatiu "ensenyar als joves de Ripollet com agafar un cubata, prendre una cervesa en 5 segons o emborratxar-se en mitja hora" i defineix l'activitat de "com buscar un vot darrera una barra".

Finalment, el PSC afirma que no creu en aquest model de Festa Major ni de joventut i sí en "una Gibrelleta on vindrà Kiko Veneno, Gertrudis, el Sr. Zambrana i d'altres hiphoperos, que actuen gràcies a contactes del joves usuaris del Casal de Joves i el Kftí". A la mateixa nota de premsa dels socialistes, es recorda que La Gibrelleta ha estat realitzada amb la participació dels membres del Consell de Joventut i conclou que "el COP encara no se n'ha adonat que als joves de Ripollet els agraden altres activitats que no són les que ells proposen".

F.R.

Foto:
- Imatge de la Festa de la Gibrelleta de l'any passat.