Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PMC i la Regidoria de Joventut convoquen el concurs 'I tu què hi veus?'

El proper 26 de setembre comencen les Jornades Europees de Patrimoni. El Consell d'Europa i la Unió Europea han proposat, com a tema principal d'enguany, el patrimoni i els joves. En aquest sentit, el Patronat Municipal de Cultura, des de l'Àrea de Patrimoni, juntament amb la Regidoria de Joventut i emmarcat tant dins de la programació del Kftí de Nit com dins de les Jornades Europees de Patrimoni d'enguany, han convocat el concurs audiovisual 'I tu què hi veus?'.

Aquest concurs, adreçat a joves entre 14 i 30 anys, pretén copsar de quina manera veuen els joves ripolletencs el patrimoni del seu poble. Cal tenir en compte que per patrimoni s'entén allò que ens identifica com a col·lectiu i, que per tant, pot ser un edifici però també una festa o qualsevol altra manifestació tangible o intangible. Els joves, de manera individual o en grups de dues persones, podran presentar obres de fotografia digital o fotomuntatges i/o muntatges audiovisuals d'una durada màxima d'un minut, al registre del Patronat Municipal de Cultura, a la rambla de Sant Jordi 2-4, fins a les 21.00 hores del dia 15 de setembre.

El veredicte del jurat es farà públic al CIP Molí d'en Rata dins dels actes de La nit al CIP, el dia 26 de setembre, en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni. El primer premi és un cap de setmana a Berlín per a dues persones amb entrades per al Film Museum Berlín (Museu de cinema de Berlín) situat a la cèntrica Potsdamer Platz, el segon premi és una càmera de fotos digital i el tercer un Mp3. Per més informació caldrà adreçar-se al Casal de Joves 93 586 46 52 o al CIP Molí d'en Rata 93 594 60 57.

F.R.