Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde fa balanç del curs polític

L’alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va repassar l’actualitat local en una entrevista en profunditat, realitzada per acomiadar la darrera edició d’aquesta temporada del magazín informatiu de Ripollet Ràdio “Obert al Matí”. Parralejo va valorar positivament el curs polític on “s’han endegat projectes molt importants” i “el pla d’inversions més gran des de 1979”. L’alcalde va destacar que “s’ha fet un gran esforç per posar en marxa actuacions, com el Mas Duran o la remodelació de la plaça Pere Quart, que milloraran molt en nostre poble, però sense endeutar-nos”.

Parralejo va parlar de la “revolució” dels serveis socials municipals, amb projectes com el Centre de Dia, el Centre Obert i els acords per construir una residència d’avis, la nova escola de Can Mas o la llar d’infants. Quan a la neteja va dir que “el gran esforç econòmic realitzat s’ha notat al carrer”. En sanitat va congratular-se de l’ampliació de personal del CAP 2 a partir de setembre i va avançar que “en 2 o 3 anys es podria fer un nou ambulatori a Can Tiana-Pont Vell”. L’alcalde també va parlar de la gran utilització de les instal·lacions i esportives de Ripollet i del “treball callat, però molt important, que es va des de llocs com el Patronat Municipal d’Ocupació”.

A l’entrevista mantinguda a Ripollet Ràdio també va valorar extensament la polèmica de l’ecoparc. Segons Parralejo “s’ha jugat molt brut, intentant perjudicar l’equip de govern”. Parralejo va manifestar que “s’ha fet una estratègia de manipulació i crispació” que ha acabat “impossibilitant el diàleg i deteriorant la relació entre els partits”.