Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local del 9 de juliol de 2008

A la passada Junta de Govern Local es va donar llum verda a les inversions que cada any es realitzen als centres educatius locals de cara al començament de curs. Per una banda, es realitzarà la substitució de la fusteria exterior del CEIP Josep Maria Ginesta per un import de més de 36.000 euros. El termini d'execució serà de 15 dies. També es realitzaran obres al mur de tancament entre el CEIP Tatché i el Centre Ocupacional que s'executaran en 3 setmanes amb un cost de 23.400 euros.

D'altra banda, i a proposta de la Regidoria de Medi Ambient, l'Ajuntament de Ripollet ha subscrit el conveni 'Oli 2008' amb el Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i Barcelonès, que estableix que tots els establiments associats, amics del medi ambient, recolliran l'oli usat de manera que es pugui reciclar. La despesa d'aquest conveni és de 6.000 euros.
També es va aprovar la subvenció de 9.000 euros per a Ripollet Educació S.L. que gestiona l'Escola de Música municipal.

Per últim destaquen tres punts d'urgència.
Primer, el canvi de sentit de circulació de la rambla de Sant Esteve i carrers adjacents, basats en el Pla de Mobilitat aprovat fa tres anys, que analitzava la circulació del municipi.
Així, la rambla de Sant Esteve des del carrer del Sol, en sentit carrer Marrampinyo, serà de sentit únic. També el carrer del Sol canviarà el sentit de la seva circulació des de Tamarit i fins a la rambla de Sant Esteve.
De la mateixa manera, el carrer Nou variarà la seva circulació des del barri de Sant Andreu i fins a la rambla de Sant Esteve i serà de baixada. L'Ajuntament informarà degudament els ciutadans, quan aquests canvis siguin operatius.
Segon, l'adjudicació provisional de la 3a fase de reformes i millores del camp de futbol de l'Industrial a les empreses Obras y Pavimentos Especiales S.A. i Catalana d'Obres i Recs, per un import de 290.000 euros. Les obres, en principi, estaran finalitzades al mes de setembre per no interrompre el funcionament de l'equipament.
I per últim, l'adjudicació provisional de la gestió de la Llar d'Infants Municipal a la cooperativa 'Mirada d'Infant', que també gestiona La Rodeta del Molí, per un import de 233.552 euros des de l'1 de setembre de 2008 i fins el 31 de juliol de 2009.

FOTO: Xavier Peñarando informa dels acords presos a la passada Junta de Govern Local del 9 de juliol