Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un nombrós públic participa al 10è Certamen de Curtmetratges

Imatge 1.
Imatge 1
Els passats 11, 12 i 13 de juliol el Kftí de Nit va organitzar el visionat d'una trentena de treballs, presentats al Certamen de Curts de Ripollet. El proper dissabte, 19 de juliol, tindrà lloc l'acte de cloenda i es celebrarà la 1a edició del Concurs de Curts Express, basat en un lema que es coneixerà el mateix dia. El guanyador serà escollit per un jurat popular, escollit a sorteig entre 5 persones del públic.

Certamen de Cutmetratges
El visionats van començar a les deu de la nit al patí del Centre Cutural i es van allargar fins passada la mitja nit. Dissabte, degut al mal temps, els passis es van fer a la Sala d'Actes del Centre Cultural. A més, l'organització del certamen: les entitats EnVideo i Club de Rol i la Regidoria de Joventut van vendre samarretes amb la imatge del concurs. El proper dissabte, 19 de juliol, es coneixeran els treballs guanyadors i es celebrarà la 1a edició del Concurs de Curts Express.

Certamen de Curts Express
Coincidint amb la cloenda, el dia 19 de juliol tindrà lloc el I Concurs de Curts Express de Ripollet. Aquesta nova experiència consisteix en que els participants hauran de gravar a Ripollet un curtmetratge amb una durada màxima de 5 minuts i incloure-hi un objecte, un color i una frase que l'organització els facilitarà el mateix dia del concurs. Els participants hauran de presentar-se a les 9.30 hores del dia 19 de juliol al Centre Cultural, per formalitzar la inscripció i el curt s'haurà d'entregar al mateix lloc abans de les 19 h. El guanyador s'endurà 500 euros i un trofeu. El jurat serà popular estarà format per 5 membres triats per sorteig entre el públic assistent.

F.R.

Fotos:
- La graderia del pati del Centre Cultural durant el visionat dels curts.
- Cartell dels Curts Express