Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Anna Ibañez i Mireia Badosa Campiones d'Espanya de Tennis Taula

Laura Chirita i Júlia López aconsegueixen 2 medalles de bronze

El passat 6 de juliol va finalitzar a La Zubia (Granada) el Campionat d'Espanya Benjamí i Aleví de Tennis de Taula, on han participat 8 jugadors del Club Tennis Taula Ripollet assistits a les bandes per Mihaela Chirita, Cristina Vico i Miquel Arnau, i acompanyats a la grada per alguns entusiastes pares i familiars.

El resultat més destacat de la delegació ripolletenca l'han assolit Anna Ibañez i Mireia Badosa en proclamar-se Campiones d'Espanya en dobles femenins alevins de forma brillant, en derrotar a la semifinal a la parella Escartín-Roca de La Passió d'Esparreguera per 3-0, i a la final a la parella Velasco-Moukafith del Collosa Telecyl de Valladolid també per 3-0. Aquests resultats, però, no reflecteixen la tremenda igualtat de la final on tots els sets es van decidir per avantatges.

Els altres resultats destacats han estat les dues medalles de bronze aconseguides en la competició benjamí per Laura Chirita i Júlia López en les modalitats d'equips, on no van poder revalidar el títol assolit al 2007, i de dobles femenins. La resta de jugadors ripolletencs que van participar als campionats han estat Andy Frey, Karl Frey, Sergio Ortega i Raúl Porta.

F.R.