Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programació d'estiu a Ripollet Ràdio

L’emissora municipal realitzarà una programació especial d’estiuenca de l’1 de juliol fins al 15 de setembre. Enlloc de la programació habitual s’emetrà el musical “La cançó de l’estiu” i informatius. Com a novetat d’enguany, durant el mes d’agost també hi haurà butlletins informatius horaris. A més, el 19 de juliol a partir de les 9 del vespre es faran les 12 hores de música rock de “Viaje al Reino del Metal”, que inclourà la retransmissió radiofònica del concert organitzat per Ripollet Rock al pati del Centre Cultural.

27000 minuts de glòria


Durant la darrera setmana de juny, “3 Minutos de Gloria” va emetre una selecció de les millors intervencions del programa. Durant els primers 10 mesos de vida del programa de participació la unitat mòbil s’ha fet ressò de les opinions de prop de 10.000 persones, que s’han pronunciat diàriament sobre temes d’actualitat local i general. L’espai s’ha realitzat cada dia des d’un punt diferent de Ripollet, destacant com llocs més participatius el Mercat Municipal i “La Moncloa”.

2000 notícies

Des de l’inici de la programació al setembre del 2001, els serveis informatius de Ripollet Ràdio han generat unes 2000 notícies, emeses als butlletins horaris, a les dues edicions dels informatius i tractades a fons al magazín Obert al Matí. Pels estudis de la ràdio han passat més de 5000 persones, que han vingut a explicar tot el que passa i es fa a Ripollet. D’altra banda, el programa La Radioescola ha informat de manera específica del món escolar i infantil, al llarg de 225 edicions.

Programació especial de Festa Major

Per Festa Major Ripollet Ràdio fa 5 anys. Del 24 al 26 d’agost, es realitzarà una programació amb edicions especials d’Obert per Festa Major i “3 Minutos de Gloria”. A partir del 16 de setembre torna la programació habitual i a principis de la tardor es lliuraran els premis “La ràdio d’Or”.