Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el 10è Certamen de Curtmetratges

Aquest cap de setmana, el pati del Centre Cultural acollirà la 10a edició del Certamen de Curtmetratges de Ripollet. Tots els passis es realitzaran a partir de les 22 hores i la primera sessió tindrà lloc el divendres 11 de juliol. Dissabte i diumenge també es realitzaran passis dels 233 curtmetratges participants, entre ells tres realitzats per ripolletencs.

La cloenda del certamen i entrega de premis es celebrarà el proper dissabte 19 de juliol a les 22 hores al pati del Centre Cultural. El premi del primer classificat consisteix en 1.000 € i trofeu, 500 € i trofeu pel segon i 300 € i trofeu pel tercer. A més, hi ha un accèssit de l'organització amb dotació econòmica i trofeu.

Un total de 233 curtmetratges d'arreu de l'estat s'han presentat a l'edició d'enguany. Tres d'aquests curtmetratges han estat de Ripollet: Abuelas, de Jordi Porras; Café y amor, de Sergio Roldán i Life after death, d'Alex Carrión i Víctor Serrano. Així mateix, i fora de concurs, es presentaran els curtmetratges El enano macabro... returns, de Sergi Serrano i La Venjança, realitzat pels joves del Taller de Curtmetratges del Kftí de Tarda de la Regidoria de Joventut.

L'edició d'enguany ha estat organitzada per les entitats Club de Rol Ripollet, Envídeo-Zeluloïde i la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Ripollet i està encabida dins de les activitats del programa Kftí de Nit i del Pla Local de Joventut de Ripollet 2005-2008. La selecció de curts i les bases del Certamen de Curts Exprés es podran consultar a la pàgina web municipal www.ripollet.cat i a la web www.ripocurts.com.

Certamen de Curts Exprés
Coincidint amb la cloenda, el dia 19 de juliol tindrà lloc el I Concurs de Curtmetratges Exprés de Ripollet. Aquesta nova experiència consisteix en que els participants hauran de gravar a Ripollet un curtmetratge amb una durada màxima de 5 minuts, i incloure-hi un objecte, un color i una frase que l'organització els facilitarà el mateix dia del concurs. Els participants hauran de presentar-se a les 9.30 hores del dia 19 de juliol al Centre Cultural de Ripollet, per formalitzar la inscripció i el curt s'haurà d'entregar al mateix lloc abans de les 19h. El premi per guanyador és de 500 euros i un trofeu. Serà un jurat popular format per 5 membres triats per sorteig entre el públic assistent, qui decidirà el guanyador.

F.R.

Foto: Cartell del certamen d'enguany.
Foto2: Entrega de premis de l'any passat.