Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura i Educació valoren positivament el primer any de l'EduArt

El Patronat Municipal de Cultura amb el Departament d'Educació de l'Ajuntament de Ripollet i la comunitat educativa han realitzat una valoració conjunta del primer curs del Programa d'Educació Artística, EduArt. Tots els agents han valorat molt positivament aquest nou programa educatiu.

El regidor de Cultura, Ferran Tornel, i la regidora d'Educació, Maria del Mar Viera, van informar en roda de premsa que ja estan treballant en la preparació de les noves propostes de cara el curs 2008-2009. Tot i que la intenció és mantenir la mateixa línia pedagògica, l'objectiu és centrar els esforços en consolidar el programa.

Enguany, s'han adherit a l'EduArt vuit col·legis, amb un total de 197 alumnes, repartits en 18 grups. El programa comptava amb dos àmbits: un per les arts escèniques, on han participat 111 nens i nenes i un l'altre per les arts visuals, amb 86 alumnes.

Pel que fa al calendari de l'any vinent, les preinscripcions es faran entre el 22 i el 25 de setembre al Casal de Cultura, les matriculacions entre el 30 de setembre i el 3 d'octubre i el curs començarà el 13 d'octubre.

F.R.

Foto:
- La regidora d'Educació, Maria del Mar Viera i el regidor de Cultura, Ferran Tornel.