Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sonia Mañas tercera al Campionat d'Espanya Juvenil als 3.000 metres llisos

L'atleta del Ripollet Unió Atlètica va aconseguir la tercera posició als 3.000 m llisos al Campionat d'Espanya, celebrat el cap de setmana del 5 i 6 de juliol a Almeria. Per contra, Ivan Roguera, també del RUA, no va aconseguir classificar-se per a la final de la proba de 800 m llisos, en finalitzar quart a la semifinal de la seva sèrie.

D'altra banda, el RUA també va ser present el passat 2 de juliol al 2n Critèrium Català de Mig Fons a Manresa, on Fèlix Acero va aconseguir la victòria als 1.500 m. A la categoria femenina va guanyar Núria Puig, que entrena al RUA però competeix per l'AACatalunya. Dissabte, 5 de juliol, Oriol Cascalló va aconseguir la victòria als 3.000 m llisos al 10è Memorial Lluís Uribe, celebrat a les pistes universitàries de Barcelona.

Pel que fa a les competicions de ruta, el passat dissabte dia 5, va tenir lloc la cursa de la Festa Major de Terrassa, amb un recorregut de 7,5 quilòmetres. Entre els 797 participants es trobava Víctor Delgado (57è), Antonio Valdivia (58è) i Juan Arias (124è).

Foto: Sonia Mañas, el passat 5 de juliol

R.H.