Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les CAV organitzen una bicicletada a Ripollet en favor d'una nova cultura de la mobilitat

El proper diumenge, 13 de juliol, tindrà lloc a Ripollet la cloenda de la primera Bicicletada Comarcal organitzada per les Candidatures Alternatives del Vallès. A l'acte participaran caravanes ciclistes de tota la comarca del Vallès Occidental per reivindicar una altra cultura de la mobilitat: anar a peu i anar en bici.

La concentració serà a dos quarts de dotze del migdia al parc del Riu Ripoll. Un cop s'hagin reunit tots els participants es realitzarà un recorregut urbà, d'uns 6 quilòmetres, que finalitzarà a un quart d'una del migdia, al Centre Cultural. La jornada comptarà amb la participació dels membres de l'associació Bicischopper.

Segons els membres del Compromís per Ripollet "Les nostres ciutats pateixen grans mancances respecte aquests mitjans de transport; no existeixen itineraris segur per anar en bici per la ciutat i per desplaçar-se a les ciutats veïnes". Antoni Pijuan ha volgut destacar que "moltes persones que treballen a les zones industrials veïnes de Ripollet els agradaria poder anar en bicicleta a la feina, però tenint en compte l'estat e les carreteres, això resulta impossible".

El COP CpR ha volgut agrair durant la presentació de l'acte a la Policia Local i al Patronat de Cultura la seva col·laboració per tal de realitzar l'acte.

F.R.

Foto:
- Membres de l'Associació de Bicischopper, amb el regidor del CpR José Luís Muñoz i l'exregidor Antoni Pijuan.
- Antoni Pijuan, durant la roda de premsa.