Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Compromís per Ripollet crida a la participació de la manifestació el dia 10 de juliol

El COP – Compromís per Ripollet ha fet, per mitjà d'un comunicat de premsa, una crida a la ciutadania a participar en la manifestació convocada per la Coordinadora per la Sanitat Pública el proper dijous dia 10 de juliol a les 19,30 a l'estació de Montcada - Manresa.

Per a Eduardo Giménez, regidor del Compromís, “davant la situació de col•lapse en l'atenció sanitària que patim a nivell comarcal no es poden permetre més endarreriments i més inconcrecions en els terminis de construcció dels nous equipaments que necessitem amb urgència. Fins ara sembla que ens hagin pres el pèl a tots els ciutadans, usant els terminis de construcció del nou hospital com a reclam electoral, incomplint reiteradament els compromisos adquirits”.

D'altra banda arrel de les recents declaracions de l'Alcaldessa de Barberà en el sentit de que si hi ha problemes amb els terrenys de Montcada, el seu ajuntament els oferirà en el seu municipi, el Compromís per Ripollet considera que “ això demostra que la clau de l'endarreriment en l'inici de les obres del nou hospital és la consecució dels terrenys a través de l'operació especulativa que s'hi ha dissenyat”.

El Cop- CpR vol recordar que el seu grup va proposar uns terrenys a Ripollet per a ubicar-hi el nou hospital situats al barri de Can Tiana, però “el govern de l'Ajuntament va preferir una operació d'especulació urbanística a Cerdanyola i Montcada, abans de fer valdre la possibilitat de tenir aquest nou equipament al nostre municipi”

F.R.

Foto:
- Imatge de la manifestació del passat 31 de maig.