Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient i la Casa de Natura presenten el llibre 'Caducs, els arbres de Ripollet'

El passat dijous 3 de juliol, la Regidoria de Medi Ambient i la Casa de Natura van presentar, en roda de premsa, la publicació 'Caducs, els arbres de Ripollet' que recull fotografies i informació sobre 13 exemplars del municipi. El llibret dóna continuïtat al recull d'arbres que es va presentar l'any passat sobre els arbres de fulla perenne.

Rosa Moragas, cap dels Serveis de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet, va explicar que, amb aquesta publicació, la Casa de Natura vol conscienciar els ripolletencs que les persones convivim amb espècies animals i vegetals i que aquests exemplars són, sovint, testimonis de la història del poble.
Per la seva banda, la responsable de la Casa de Natura, Núria Machuca, va afirmar que la fitxa explicativa de cadascun dels exemplars conté anècdotes més que informació botànica i que els arbres inclosos s'han escollit per la seva antiguitat o per la seva escassetat al municipi.

FOTO: La regidora de Medi Ambient, Gemma Edo, Rosa Moragas, cap dels Serveis de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet i Núria Machuca, responsable de Casa de Natura.

FOTO2: Portada de la publicació.

L.P.