Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta el programa de Festa Major 2008 amb nous espais al carrer

Aquest dimecres, 2 de juliol, la Comissió de Festa Major, amb l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo; els regidors de Cultura, Ferran Tornel; Relacions Institucionals, Alberto Castro i la regidora d'Hisenda, Inma Viera van presentar el programa d'actes per la Festa Major 2008. Una de les novetats més destacades serà el nou espai a l'aire lliure que s'instal·larà a la plaça de Pere Quart. Es tracta d'un escenari amb una graderia amb capacitat per a 150 persones, on es realitzaran diferents espectacles, com ara els monòlegs de l'actriu Amparo Moreno.

Un altre dels canvis importats ha estat el trasllat de data de la festa de la Gibrelleta, que enguany se celebrarà coincidint amb els quatre dies de Festa Major i que inclou el Concert de Rock, l'actuació de Kiko Veneno i Gertrudis, un festival de hip-hop i la festa del confeti amb el grup Hotel Cochambre.

L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va manifestar que "l'objectiu és fer una festa per a totes les edats i amb activitats gratuïtes perquè tota la ciutat pugui gaudir de la festa amb igualtat de condicions". També va voler agrair el treball i esforç de tota la Comissió perquè "han ajudat a suplir les restriccions del pressupost amb imaginació i col·laboració".

Per la seva part, el regidor de Cultura, Ferran Tornel, va explicar les novetats de la Festa Major d'aquest any, com ara la Nit de Màgia, el torneig de bàsquet 3X3, una exposició retrospectiva dels cartells de Festa Major, el nou format del pregó, la 1a Cursa de Cambrers de Ripollet i la Festa Country. Tornel també va destacar la col·laboració de les entitats del municipi que s'han implicat en el programa de la Festa. D'altra banda, aquesta nova edició de la Festa comptarà amb els mocadors de color blau cel que es van presentar l'any passat. Els diners recaptats amb la venda d'aquest material posteriorment s'utilitzarà per alguna activitat de caràcter social.

Quant al pressupost, que enguany serà d'uns 240.000 euros, per a la regidora d'Hisenda Inma Viera "l'objectiu d'aquest any ha estat l'optimització de recursos, per tal de seguir millorant la festa any rere any, i que no es vegi afectada per la situació econòmica actual". Així, va senyalar el trasllat de La Gibrelleta, de manera que "enlloc de concentrar totes els activitats en un sol dia, es faran durant els quatre dies de Festa Major i també facilita l'optimització de la infraestructura."

F.R.

Fotos:
- La Comissió de Festa Major, amb l'alcalde de Ripollet i els regidors de Cultura i Comunicació i la regidora d'Hisenda.
- La regidora Inma Viera; l'alcalde, Juan Parralejo i el regidor Ferran Tornel, mostrant el disseny dels programes de mà de Festa Major.