Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Comissió Gestora de la Mancomunitat Intermunicipal de Cerdanyola, Ripollet i Montcada

L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va fer públics, el passat dilluns 30 de juny, alguns dels acords presos a la darrera comissió gestora de la Mancomunitat Intermunicipal de Cerdanyola, Ripollet i Montcada. Entre ells, destaca l'aprovació inicial de l'adequació, condicionament i millora de l'edifici de la Creu Roja per un import de 355.694 euros, dels quals el 50% seran finançats pel PUOSC.

Parralejo, actual president de la Mancomunitat, va explicar també que els tres alcaldes que conformen aquesta organització van adreçar fa un mes una carta al director de l'Autoritat del Transport Metropolità per demanar que el proper Pla Director d'Infraestructures contempli una proposta ferroviària de connexió de les tres poblacions.

Un altre dels temes tractats durant la comissió ha estat el projecte de construcció del Centre Cívic del Pont Vell. De moment, s'ha demanat un pla funcional a l'Àrea Metropolitana de Barcelona i s'han mantingut reunions amb les entitats del barri per tal que facin arribar les seves necessitats. El proper pas és fer un projecte bàsic de com hauria de ser aquest equipament.

L.P.