Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Coordinadora per la Sanitat Pública es torna a manifestar

Com a cloenda de la campanya que la Coordinadora per la Sanitat Pública de Barberà, Cerdanyola, Montcada i Ripollet està portant a terme per demanar l'acceleració de la construcció de l'hospital comarcal, l'entitat ha tornat a convocar una nova marxa pel proper 10 de juliol. En aquest cas serà pels carrers de Montcada i s'iniciarà a les 19.30 hores a l'estació de Renfe Montcada i Reixac-Manresa.

Segons ha explicat Imma Prat, membre de la Coodinadora, en roda de premsa, aquest dimecres, 2 de juliol, es reuniran per decidir si finalment demanaran que els atengui l'alcalde de Montcada, César Arrizabalaga, per tal de lliurar-li un manifest. El motiu és, segons la Coordinadora, que els terrenys que encara no són de titularitat pública pertanyen a Montcada.

Els membres de la plataforma ciutadana han criticat el fet que la Generalitat vagi endarrerint la data d'inici de les obres de l'hospital i han demanat que es doni un data en ferm. A més, han recordat l'actual situació de “col·lapse” de l'Hospital Taulí.

La Coordinadora per la Sanitat Pública i de Qualitat ha apuntat alguns temes en els quals començaran a insistir a partir de setembre. Es tracta del tema de la gestió pública i de la constitució dels consells territorials de salut.

Foto: (d'esquerra a dreta) Ricard Sancho, Imma Prat, Francisco Guerrero i Lourdes Serra.

R.H.