Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple Municipal del 26 de juny de 2008S'aproven les bases per les ajudes dels llibres de text

El passat dijous, 26 de juny, es va celebrar la penúltima sessió del Ple Municipal, abans del període de vacances. Entre els punts més importants, es va aprovar per unanimitat de tot el plenari, les bases per l'adjudicació dels ajuts per l'adquisició i socialització dels llibres de text pel proper curs escolar i la licitació de les obres del nou Centre d'Assistència Primària.

El projecte d'ajudes per l'adquisició de llibres de text, que començarà el proper curs escolar 2008-2009, implica un ajuda de 36 euros, per a tots els nens i nenes empadronats a Ripollet. A més, també es regulen les bases perquè les AMPA dels Centres Educatius presentin els seus projectes de socialització de llibres.

Un altre dels punts que també va comptar amb el suport de tots els grups de l'Ajuntament va ser la licitació de les obres de construcció del nou CAP3, que tindrà un pressupost aproximat d'uns 2.761.000 euros.

A la sessió també es va donar llum verda a tres punts de caràcter administratiu: la ratificació del membres del Consell Escolar Municipal; dos expedients de modificació de partides del pressupost municipal per un import d'uns 45.200 euros i 8.000 euros, respectivament, i la compatibilitat laboral per a un treballador de l'Ajuntament. Tots tres es van ratificats amb el suport dels quatre grups del plenari (PSC, CiU, PP, CpR).

Finalment, es va donar el vistiplau al plec de clàusules administratives per al contractació del servei de recollida i trasllat de residus sòlids urbans i de neteja viària a Ripollet. El punt va comptar amb el suport del Govern, format per PSC i CiU, l'abstenció del Compromís per Ripollet i el vot en contra del Partit Popular.

F.R.
Fotos:
- Vista general de la Sala de Plens.
- Oposició.
- Govern
- Antoni Francolí, regidor de Serveis Municipals
- El nou mosaic de l'Ajuntament