Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Kftí de Tarda tanca la temporada

El Kftí de Tarda del Casal de Joves de Ripollet va celebrar el passat dissabte 31 de maig, davant un nombrós públic, el final de curs de les seves activitats, amb la presentació dels seus treballs a monitors i familiars.

L'acte, que va tenir lloc al Teatre Auditori de Ripollet, va comptar amb la representació de l'obra ‘Criatures', treballada al Taller de Teatre, el visionat del curtmetratge ‘Venjança', realitzat al Taller de Cinema i les animacions audiovisuals, fetes pels joves del Taller de Multimèdia.

El regidor de Joventut, Ferran Tornel, va entregar als participants diversos obsequis, en agraïment al seu esforç i dedicació. Aquestes activitats estan incloses al Pla Local de Joventut de Ripollet 2005-2008 i han tingut lloc durant tot el curs al Kftí, espai polivalent situat dins el Casal de Joves de Ripollet.

41 joves participants
Un total de 41 joves, entre els 12 i 17 anys, han participat a la programació de Kftí de Tarda durant aquest any acadèmic 2007-2008. Durant tres dies a la setmana han realitzat tallers, activitats, espai per fer repàs o jocs de nit. També han col·laborat en xerrades i exposicions organitzades al municipi i s'ha endegat un grup de teatre amb joves adolescents que, de manera setmanal, ha aprés tècniques i dinàmiques teatrals.
D'altra banda, el passat 27 de juny el Kftí va organitzar, per segon any consecutiu, una sortida a Port Aventura, que va comptar amb una cinquantena de participants.

Taller de cuina jove
El passat 28 de maig va finalitzar el Curs de Cuina Jove, impartit al Centre Cultural durant els quatre dimecres del mes de maig. La iniciativa, inclosa en les actuacions que el Pla Educatiu d'Entorn ofereix als IES, ha comptat amb la participació d'una quinzena de joves, entre els 14 i els 16 anys, que han practicat durant els quatre dimecres les receptes que els proposava la monitora. El curs ha estat impartit per Àngels Puntas, que participa en altres tallers de cuina que s'adrecen a les famílies dins dels centres educatius.

Foto:
- La cloenda del Kftí va tenir lloc al Teatre Auditori