Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Novetats al Certamen de Curts d'enguany

El proper 19 de juliol es donarà a conèixer el guanyador de la desena edició del certamen de Curtmetratges de Ripollet. El gran protagonista enguany, però, és el Concurs de Curts Exprés, que es desenvoluparà el mateix dia del veredicte.

Aquesta nova experiència consisteix en que els participants hauran de gravar a Ripollet un curtmetratge amb una durada màxima de 5 minuts, i incloure-hi un objecte, un color i una frase que l'organització els facilitarà el mateix dia del concurs. Els participants hauran de presentar-se a les 9.30 hores del dia 19 de juliol al Centre Cultural de Ripollet, per formalitzar la inscripció i el curt s'haurà d'entregar al mateix lloc abans de les 19h. El premi per guanyador és de 500 euros i un trofeu. Serà un jurat popular format per 5 membres triats per sorteig entre el públic assistent, qui decidirà el guanyador.

D'altra banda, els propers 11, 12 i 13 de juliol es realitzarà el visionat de tots els treballs presentats al ja conegut Certamen de Curtmetratges de Ripollet, que enguany arriba a la desena edició. Una altra de les novetats d'enguany és l'augment de la quantia dels premis en metàl·lic. Així, hi haurà tres primers premis, de 1.000, 500 i 300 euros, respectivament, més trofeu. L'organització també es reserva el dret de donar un accèssit.

Foto:
- Cartell del Certamen de Curtmetratges d'aquesta edició 2008

L.P.