Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dansa i música tradicional aquest juliol a Ripollet

Durant tot el mes de juliol continua el programa l'Estiu al Carrer, organitzat pel Patronat de Cultura, amb el suport de diferents entitats del municipi, amb l'objectiu de potenciar l'oferta d'oci gratuït a l'aire lliure. La primera activitat tindrà lloc el 2 de juliol, a les 8 de vespre, amb la Festa Country, al pati del Centre Cultural, a càrrec de Ripollet Country Line Dance.

El primer cap de setmana de juliol torna el Festival de Músiques del Món al pati del Centre Cultural. El dia 4 a les 8 del vespre actuarà el grup Makan i a les 22 hores Romaní Chavé Búlgaro. El 5 de juliol a les 20 hores l'entitat Candome de Allá Lejos ha organitzat una tamborinada amb col·lectius d'Uruguai i a les 23 hores la cantant Gisela Baum oferirà una mostra de música tradicional argentina.

Una altra de les activitats clàssiques de juliol és el Festival de Danses Folklòriques, organitzat per la CRAC, que se celebrarà al Teatre Auditori el 13 de juliol. En aquesta ocasió, els balls convidats són d'Egipte i Sèrbia. Un altre dels plats forts de l'Estiu al Carrer serà el 10è Certamen de Curtmetratges, els dies 11, 12, 13 i 19 de juliol, que aquest any presenta, entre d'altres novetats, el certamen de Curts Exprés, que es realitzarà conjuntament amb la final, el 19 de juliol.

Paral·lelament, el mateix dia, a partir de les nou del matí, hi haurà cercavila de trabucaires, amb motiu de les festes del barri de Sant Andreu. Finalment, l'agenda del mes la tanquen les Bruixes de Ripollet, el dia 26 de juliol, amb la seva Tradicional Nit de Bruixes, a la rambla de Sant Jordi.

Foto:
- L'estiu passat vam poder veure danses gregues i música africana

F.R.