Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sessió ordinària del Ple Municipal del 26 de juny de 2008

La propera sessió ordinària del Ple Municipal, que tindrà lloc aquest dijous, 26 de juny, a dos quarts de vuit del vespre, comptarà amb 9 punts de l'ordre del dia. Entre els més importants destaca l'aprovació de les bases que regularan les ajudes per a la socialització i l'adquisició de llibres de text, pel proper curs escolar. La sessió es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio, al 91.3 FM.

Les noves bases inclouen, entre d'altres punts, l'ajuda universal de 36 euros, per comprar llibres, per a tots els nens i nenes de P3 fins a sisè de primària, dels col·legis públic i concertats, que estiguin empadronats a Ripollet. A més també regula les ajudes a les AMPA que presentin una proposta de socialització de llibres. El projecte compta amb un pressupost d'uns 131.000 euros. Finalment, les bases també inclouen la creació d'una comissió que valorarà el funcionament de la primera experiència, el proper curs.

Un altre dels temes que es debatrà al Ple serà la licitació de les obres de construcció del CAP3. Les empreses ja podran començar a presentar els seus projectes que compta amb un pressupost inicial de 2.761.000 euros.

Finalment, es donarà llum verda al plec de clàusules administratives per la neteja viària i la recollida d'escombraries. Amb aquesta nova contractació es pretén modernitzar tot el sistema de neteja viària. Aquestes millores tecnològiques implicaran un augment del 25% en el cost del servei, que serà d'uns 2.461.000 euros.

F.R.