Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta el 13è Festival de Músiques del Món a Ripollet

Els propers 4 i 5 de juliol torna un any més el Festival de Músiques del Món, organitzat pel Patronat Municipal de Cultura de l'Ajuntament de Ripollet. L'activitat comptarà amb 3 concerts, una trobada de tambors i dues exposicions. Segons el regidor de Cultura, Ferran Tornel, l'objectiu de l'activitat és fer arriba a la població de Ripollet ritmes i cultures d'altres països del món.

El divendres, 4 de juliol a les vuit del vespre actuarà el grup Makam, al pati del Centre Cultural, que realitzarà una fusió entre diferents cultures mediterrànies. A les onze de la nit el grup Búlgar, Romaní Chavé Bulgari presentarà Els altres gitanos, un espectacle de música tradicional dels gitanos de la zona dels Balcans.

Dissabte, 5 de juliol l'entitat local Candombe de allà lejos organitzarà una trobada de tambors de vuit del vespre a onze de la nit, des de la rambla de Sant Jordi fins al carrer de Sarrià de Ter. El festival el tancarà Gisela Baum, que presenta Retrato, un concert de música tradicional argentina.

El programa també inclou dues exposicions que s'inauguraran el mateix divendres, 4 de juliol. Joan Mimó presenta la mostra de Fez a Marrakech, una mostra fotogràfica pels pobles d'aquella zona. D'altra banda, l'associació local Candombe de allà lejos presenta CandombeÁte, de Mariana Pintos i Carlos Maldonado, sobre els ritmes afrouruguayans.

F.R.

- El regidor de Cultura, Ferran Tornel, durant la presentació.
- Programa del festival