Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitza amb satisfacció un curs de la regidoria de Polítiques d'Igualtat per a dones africanes

El passat dilluns, dia 16 de juny, va finalitzar, amb el lliurament de diplomes, la primera part de l'experiència pilot del curs de costura per a dones africanes, organitzat per la regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Ripollet. El grup, una vegada finalitzada aquesta experiència, ja ha expressat la seva satisfacció pels resultats obtinguts.

Durant els darrers tres mesos, un grup de dones africanes ha esta rebent un curs de costura a les instal·lacions del Centre Cultural, impartit per Isabel Salas. Aquest curs s'ha realitzat després d'una demanda efectuada per un grup de dones pertanyents a l'associació cultural Folakhe Afro.

Aquests tres mesos han servit, no només per impartir classes de costura, sinó també per fer tot tipus d'intercanvi cultural, d'idioma, de costums, de motivació, etc. També ha representat una molt bona aproximació d'aquest col·lectiu de dones a la regidoria de Polítiques d'Igualtat. Des del departament ja s'ha previst la continuïtat d'aquesta experiència durant tres mesos més, a partir del proper mes d'octubre.

R.H.