Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es clausura el Connectajove 2007-2008

El passat divendres, 13 de juny, va tenir lloc la clausura de la segona edició del Connectajove, organitzat pel Casal Jove la Gresca en el qual han participat joves i adults dels municipis de Ripollet i Cerdanyola. Connectajove pretén potenciar l'educació en valors així com la implicació dels i les joves en la seva comunitat fent-los partíceps de l'alfabetització digital d'adults del seu municipi seguint la metodologia d'aprenentage-servei.

Aquest curs han participat 27 joves de Ripollet i Cerdanyola i han col·laborat diferents entitats i centres educatius d'ambdós municipis fent possible la realització de 13 cursos d'iniciació a la informàtica per adults.

Els joves que participen d'aquest projecte a nivell estatal, realitzen una trobada anual per tal d'intercanviar experiències amb altres joves formadors. Aquest any, s'ha fet la Tercera Trobada de Connectajove que va tenir lloc a Madrid el passat mes de maig. Dos dels joves voluntaris del Casal Jove La Gresca han expressat la seva experiència en un article pel Diari de Fundación Esplai.

Podeu consultar els articles en el link adjunt

F.R.

Foto:
- Fotografia de grup de tots els participants
- Nora Parralejo, autora de l'article
- Alvaro Ramírez, autor de l'article

Documents:
- Articles dels Diari Fundació Esplai