Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Kftí acull la segona jornada del Certamen de Monòlegs

El passat divendres, dia 13 de juny, va tenir lloc al Kftí del Casal de Joves la segona nit de selecció de finalistes del III Certamen de Monòlegs que organitza la Regidoria de Joventut amb les entitats En vídeo i Club de Rol Ripollet dins del programa Kftí de nit.

Prop de 70 persones es van aplegar per gaudir amb els monòlegs dels artistes que actuaven, Mireia Pería, amb el monòleg “Esas pequeñas cosas que me sacan de quicio”, Jaime García, amb el Monòleg, “Un desgraciat”, Jaume Rofes, amb el monòleg “Fenómenos para anormales” i David Subarroca, amb el monòleg “Un amor lubricado”.

Un cop finalitzades les diferents actuacions, els monologuistes van ser obsequiats amb la samarreta del programa Kftí, de mans del regidor de Joventut, Ferran Tornel. El proper divendres, dia 27 de juny, tindrà lloc la final del concurs, a partir de les 22 hores. A la final actuaran els 3 finalistes seleccionats pel jurat juntament amb monologuistes fora de concurs. El programa Kftí, és una actuació recollida dins del pla Local de Joventut de Ripollet 2005-2008.

F.R.