Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Casa de Natura presenta l'agenda d'activitats per aquest estiu

La Casa de Natura de Ripollet ha presentat el calendari d'activitats per aquest estiu. El primer acte tindrà lloc el proper 3 de juliol amb la presentació del llibre Caducs, els arbres de Ripollet. Juntament amb l'agenda també es publiquen uns consells del Croc, el gripau corredor, sobre com fer un ús sostenible de l'energia aquest estiu.

La presentació del la publicació dels arbres de Ripollet es realitzarà al Centre Cultural a partir de dos quarts de set del vespre i comptarà amb la participació de Xavier Fabregas, expert en temes de jardineria.

Activitats en família al Punt d'Informació dels Pinetons
La primera activitat del Punt es realitzarà el proper 29 de juny, amb un recorregut pel Ripollet Botànic, inclòs en el Ripollet per Quatre Camins. La sortida està prevista a les 11 del matí, des de la Casa de Natura.

El 12 de juliol s'ha programat una nova Nit Astronòmica, a partir de dos quarts de deu de la nit, amb l'Agrupació Astronòmica de Sabadell.

Finalment, el 31 d'agost, inclòs en les activitats de la Festa Major, es farà un Taller d'Herbes Aromàtiques, entre les dotze del migdia i les dues de la tarda que consistirà en una xerrada sobre les qualitats d'algunes herbes i quatre tallers: Com fer alcohol de romaní; fer bosses d'olor per armaris; llimonada amb menta i pizzes amb orenga, a les noves cuines solars de la Casa de Natura.

F.R.

Fotos:
- La regidora de Medi Ambient, Gemma Edo amb la tècnica de Medi Ambient i la directora de la Casa de Natura.
- Agenda d'activitats.
- Consells del Croc per un estiu sostenible.