Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gran èxit de la IV Trobada de Catifaires de Catalunya a Ripollet

El passat diumenge, 15 de juny, Ripollet va acollir la IV Trobada de Catifaires de Catalunya que es va desenvolupar a la plaça Onze de Setembre. Uns 200 participants de les entitats d'Arbúcies, Blanes, Caldes de Montbui, La Garriga, Mollet, Santa Coloma de Gramanet, Sitges i una delegació vinguda de la població asturiana de Castropol, van realitzar unes espectaculars catifes de flors a la població. La trobada estava organitzada per l'Associació Cultura i Tradició amb el suport de l'Ajuntament de Ripollet.

Durant la trobada també va tenir lloc una mostra d'activitats d'entitats, com ara puntes de coixí, a càrrec de del Col·lectiu de Puntaires de Ripollet, l'actuació de la Societat Coral El Vallès i el Cor de Cambra de Ripollet i exhibició de ball de la Colla de Gitanes de Ripollet. A les dues del migdia, va tenir lloc una acte a la Sala de Plens de l'Ajuntament on Juan Parralejo va rebre els alcaldes i representants de les poblacions participants. Posteriorment es va realitzar un dinar de germanor i un concert de música popular, a càrrec del grup La Sacairada de Vilanova i la Geltrú. La fi de festa va ser a les set de la tarda, amb la colla de gegants i grallers de Ripollet, que es van encarregar de desfer les catifes.

Fotos:
- La mostra de catifes ocupava tota la plaça Onze de Setembre.
- La Societat Coral El Vallès va participar de les activitats.
- Mostra de puntaires.
- El regidor de Cultura, Ferran Tornel, l'alcalde de Ripollet Juan Parralejo, el president de l'Associació Cultura i Tradició, Pere Padró, la responsable de la Federació de Catifaires de Catalunya, Vicenta Pallarés i el representant de la Secretaria de Cultura de la Generalitat, Ramon Fontdevila.
- La comitiva d'alcaldes i regidors davant la catifa convidada de Castropol.

L.P.