Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bases del concurs de Curts Express i canvi de data de la marató de Pirates del Carib

Ja es poden consultar a la pàgina web www.ripocurts.com les bases del I Concurs de Curtmetrages Express, que tindrà lloc el proper dia 19 de juliol, dins del X Certamen de Curts de Ripollet, que organitzen la Regidoria de Joventut amb les entitats Envídeo Ripollet i Club de Rol Ripollet.

Els participants hauran de presentar-se a les 9.30 hores del dia 19 de juliol al Centre Cultural de Ripollet (Rambla de sant Jordi, 2-4), per realitzar la inscripció. L'organització farà públics, per sorteig davant dels participants, els elements obligatoris que hauran d'aparèixer al curtmetratge. Aquests elements seran: Un objecte, un color, i una frase. Així mateix, serà obligatori que els curtmetratges siguin rodats a la vila de Ripollet. La durada de les obres a concurs no pot excedir els 5 minuts.

El premi per guanyador és de 500 euros i un trofeu. Les obres s'hauran de lliurar a l'organització abans de les 19.00 hores del dia 19 de juliol de 2008 al Centre Cultural de Ripollet. Serà un jurat popular format per 5 membres triats per sorteig entre el públic assistent, qui decidirà el guanyador. Aquesta activitat està emmarcada dins de les activitats del programa “Kftí de nit” i dins de les actuacions del Pla Local de Joventut Ripollet 2005-2008.

Ajornament marató Pirates del Carib
Així mateix, i per motius de programació, la marató de cinema “Pirates del carib”, prevista pel proper dia 14 de juny, s'ha traslladat al dia 5 de juliol a partir de les 17 hores. Les entrades es podran recollir al Casal de Joves de Ripollet.