Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura i Tradició reunirà aquest diumenge a Ripollet uns 200 catifaries de 8 pobles

Uns 200 catifaires d'arreu de Catalunya es donaran cita aquest diumenge a Ripollet, a la plaça de l'11 de Setembre, per realitzar espectaculars catifes de flors. L'Associació Cultura i Tradició, amb el suport de l'Ajuntament, comptarà amb la participació de representants d'Arbúcies, Blanes, Caldes de Montbui, La Garriga, Mollet, Santa Coloma de Gramanet, Sitges i una delegació vinguda de la població asturiana de Castropol.

En aquesta 4a edició de la Trobada de Catifaries de Catalunya, al llarg del matí es podrà veure com es preparen les característiques catifes. Simultàniament, s'ha previst una mostra d'activitats d'entitats, com ara puntes de coixí, a càrrec de del Col·lectiu de Puntaires de Ripollet, l'actuació de la Societat Coral El Vallès i el Cor de Cambra de Ripollet i exhibició de ball de la Colla de Gitanes de Ripollet.
S'espera que les catifes estiguin acabades cap a les 13 hores. Finalment, a les 14 hores, tindrà lloc una recepció oficial a la Sala de Plens, un dinar de germanor i un concert de de música popular, a càrrec del grup La Sacairada.

Fotos: Catifes florals del Corpus 2007.