Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Millora la situació de subministrament de productes frescos a Ripollet

Tot i que algun sector del transport continua la vaga, la situació de subministrament de productes frescos augmenta a Ripollet. El Mercat Municipal ha obert gairebé al 100% i els hipermercats locals comencen a rebre més existències. Les benzineres locals tornen a tenir combustible gràcies al suport dels Mossos d'Esquadra.

Pàrquing de camions
L'aparcament de camions d'El Martinet continua ple de vehicles aturats. Els transportistes d'aquesta zona es van situar durant la tarda de dimecres a la zona industrial per informar a la resta de conductors de la situació de la vaga. Segons fonts de l'aparcament, la normalitat no arribarà fins la setmana vinent.

Mercat Municipal
Les parades del mercat local gairebé no han tingut problemes per culpa de la vaga. Tot i així, la majoria de paradistes han utilitzat els seus transports particulars o petites furgonetes per poder abastir el seu comerç.

Hipermercats i petit comerç local
Les grans cadenes de supermercats, especialment aquelles que venen productes d'importació són les que més problemes de subministrament han patit durant els darrers dies. Durant les primeres hores de dijous, 12 de juny, ja van començar a arribar els primers camions amb producte fresc, com per exemple peix. Respecte al petit comerç, la gran majoria ha pogut subsistir gràcies al transport camuflat en cotxes privats.

Benzineres
Poc a poc, els cossos de seguretat estan començant a garantir el subministrament a les estacions de servei, i les benzineres locals ja poden subministrar gasolina amb normalitat.

Fotos:
- Un hipermercat local, amb les estanteries buides.
- El Mercat Municipal supera la vaga gairebé amb normalitat.
- A primera hora del matí encara faltava gasolina.

F.R.