Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decepció de la Comissió de la C-58 per les pegues de Carreteres al semisoterrament de l'autopista

La Comissió de solucions a l'impacte de la C-58 ha fet pública la seva decepció després de la darrera reunió amb la Direcció General de Carreteres, on s'esperava una proposta de viabilitat per semisoterrar la C-58 al seu pas per Ripollet. Segons fonts de la Comissió, el director de Carreteres, Jordi Follia, va exposar a la representació de la Comissió un seguit de problemes tècnics que impedirien fer el projecte, en especial els relacionats amb possibles filtracions del riu.

La representació local, encapçalada pel president de la Comissió, Xavier Peñarando i l'alcalde, Juan Parralejo, ha lamentat que Follia no aportés documents ni material gràfic que donés suport als seus arguments. És per això que van exigir a Carreteres, que els presenti abans de l'estiu un fotomuntatge amb diverses perspectives de la proposta del semisoterrament i l'impacte que causaria. Igualment, caldria que contemplés altres alternatives al projecte, per tal de tenir més elements de discussió.

Per últim, des de la Comissió de solucions a l'impacte de la C-58 es demanarà una reunió, bé amb el secretari general de Mobilitat o bé amb el propi conseller de Política Territorial i Obres Públiques, per tal de fer-los arribar el malestar dels membres de la Comissió per l'actual situació.