Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El RUA present al Campionat de Catalunya en Pista a categoria Aleví

Dos corredors del RUA, Sara Sánchez i Carlos Roguera, van participar el passat cap de setmana al Campionat de Catalunya en Pista, a categoria Aleví, disputat a l'Estadi Municipal de Can Jofresa de Terrassa. Sara Sánchez va participar a les semifinals dels 60m llisos, però no va poder finalitzar la carrera. Carlos Roguera va acabar 5è a la final de la prova de 600m llisos. Claudia Martínez no va poder participar, tot i estar classificada, a causa d'una lesió.

Dissabte, 7 de juny, a l'estadi Joan Serrahima de Barcelona, diversos corredors del RUA van participar a un control organitzat per la Federació Catalana d'Atletisme a les categories Juvenil, Junior i Promesa. Iván Roguera va guanyar la prova de 400 metres llisos. Fèlix Acero, a la mateixa distància, va finalitzar segon i Joan Domingo sisè. En llançament de javelina, a la categoria júnior, Alexis Dongil va aconseguir la segona posició. Sonia Mañas va representar el RUA en dues competicions, 400m i 800m llisos, guanyant a totes dues proves.
Diumenge, 8 de juny, va ser el torn dels atletes de fons en ruta, a la VI Cursa Can Mercader – Almeda, a Cornellà. Juan Arias va finalitzar a la posició 99, d'un total de 572 atletes que van arribar a la meta.

D'altra banda, el Ripollet Unió Atlètica ha anunciat que ja ha començat a treballar en l'organització de la Cursa de Festa Major de Ripollet, que enguany tindrà lloc el 31 d'agost i que per primera vegada formarà part de la Lliga de Curses de ChampionChip.