Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fi de curs dels cursos de català

El proper dijous 19 de juny a les 18 hores tindrà lloc al pati del Centre Cultural la festa de cloenda dels cursos de català per a adults i del programa Voluntariat per la Llengua. L'acte comptarà amb la presència de la regidora d'Ensenyament i Polítiques d'Igualtat, Maria del Mar Viera i la directora del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Occidental 3.

L'escriptor Matheew Tree, que parlarà sobre la seva experiència de ser un anglès integrat plenament a la vida cultural i social de Catalunya, també participarà a la jornada. L'acte també servirà per fer l'entrega de premis del concurs de fotografia 'Enfoca i dispara!', organitzat pel CNL Vallès Occidental 3, i s'inaugurarà l'exposició amb algunes de les fotografies que han participat al concurs. Aquesta exposició serà al vestíbul del Centre Cultural fins al 27 de juny.

A partir de les 7 començarà la festa amb l'actuació de dues ballarines del grup Bollywood Diamonds i el concert a càrrec del grup d'havaneres L'Espingari, amb rom cremat i coca per a tots els assistents. Per a més informació cal dirigir-se a l'Oficina de Català de Ripollet (Rambla Sant Jordi, 2-4, o al 93 586 45 73).

F.R.