Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una seixantena d'alumnes de Ripollet s'examinen per accedir a la universitat

62 alumnes de 2n de batxillerat dels tres instituts públics de Ripollet realitzaran entre el 10 i el 12 de juny les Proves d'Accés a la Universitat (PAU). Es tracta de poc més del 55% dels alumnes que enguany estudien 2n de batxillerat, que és d'un total de 112 nois i noies. Aquest curs s'han presentant 8 alumnes més que l'anterior.

Aquest joves formen part dels 5.000 alumnes dels centres educatius del Vallès Occidental, Oriental i Barcelona que s'examinaran a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Concretament, de Ripollet es presenten 40 de la seixantena d'alumnes de 2n de Batxillerat de l'IES Lluís Companys, 13 del 22 alumnes de l'IES Palau Ausit i 9 dels 30 de l'IES Can Mas.

El primer dia de les proves, els estudiants s'examinaran de les matèries comunes de totes les vies, és a dir, de Llengua Castellana i Literatura, Llengua Catalana i Literatura i Llengua estrangera. El segon dia, es faran els exàmens d'Història o Filosofia i els de les matèries obligatòries de cada via. L'últim dia, el dijous 12 de juny, s'examinaran de les altres assignatures obligatòries i de la matèria escollida dins de la seva modalitat.

Sales d'estudi
Especialment per aquells alumnes que es preparen per accedir a la universitat, així com per aquells que estan estudiant per als exàmens de final de curs, la regidoria de Joventut manté oberta a la Biblioteca Municipal la sala d'estudi nocturn. Aquest servei funcionarà fins el 6 de juliol, en horari de 21 a 1 hores els dies laborables i de 19 a 1 hores els festius i caps de setmana.

R.H.