Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'accentuen els efectes de la vaga de transport a Ripollet

El seguiment de la vaga dels transportistes locals és massiu i continua sense sortir cap camió de l'aparcament d'El Martinet. El mercat, supermercats i les benzineres van experimentar durant les primeres hores de vaga més afluència de l'habitual. Hores d'ara l'afluència ha disminuït força, principalment perquè en alguna de les benzineres locals ja no tenen gasolina per subministrar i els supermercats comencen a tenir manca de productes frescos.

Pàrquing de camions
L'aparcament de camions de la zona del Martinet té totes les places ocupades. Més de 180 camions, la majoria d'autònoms, porten més de 48 hores sense sortir a fer els trajectes habituals de transport de mercaderies.

Gasolineres
Degut a l'afluència desmesurada de clients, les gasolineres locals comencen a tenir falta de subministrament. Tot i així, segons fons d'algun establiment, estan garantits els serveis mínims de combustible per la població.

Mercat Municipal
El Mercat Municipal de Ripollet ha obert totes les parades amb normalitat. La majoria d'establiments que subministren productes frescos han rebut les seves comandes gràcies al petit transport i, fins i tot, mitjançant els vehicles particulars dels paradistes. Únicament cal destacar les dificultats de provisió de peix fresc, a causa del problemes registrats a Mercabarna.

Hipermercats
Un dels hipermercats més populars de Ripollet, Mercadona, també està patint els efectes de la manca de subministraments, des dels seus magazems centrals. Les existències de carn, peix i verdura fresca ja s'han acabat i, degut a l'elevat nivell de compres, també s'està acabant el producte sec.

Taxistes
Les organitzacions del taxi STAC, GTI i GUT han anunciat pel proper divendres, 13 de juny, una aturada 8 hores del servei, entre les sis del matí i les dues de la tarda.

F.R.

Fotos (Alexandre Gonnord):
- Aparcament de camions d'El Martinet el dimarts 10 de juny al matí
- Mercat Municipal, divendres al migdia.
- Gasolinera del carrer de Sant Jaume, dimarts 10 de juny, al matí.