Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest estiu: Planta cara a la calor!

Les regidories de Medi Ambient i Salut Pública de l'Ajuntament de Ripollet van presentar, el passat 9 de juny, la campanya d'estiu ‘Planta cara a la calor!' que inclou consells per combatre els cops de calor mentre durin les altes temperatures de l'estiu. Així es repartiran a Ripollet 4.000 lots per adults i 1.000 per nens que contenen un cartell amb consells, un ventall, una crema de protecció solar i una ampolla d'aigua.

Les bosses es podran recollir als Centres d'Atenció Primària, a les farmàcies, al Centre de Dia i, en el cas dels nens, als esplais, així com a les dependències municipals. Enguany, 'Planta cara a la calor!' té com a principals objectius prevenir la deshidratació, recomanant ingerir aigua i sucs sense esperar a tenir set, evitar sortir al carrer quan fa més calor i buscar sempre l'ombra, portar robar lleugera i gorra i utilitzar ventiladors, aire condicionat, així com tancar les persianes. Un altre dels objectius és la fotoprotecció amb la utilització de cremes solars 30 minuts abans de l'exposició al sol, i utilitzar ulleres amb filtre solar.

La campanya va adreçada especialment a la població de risc com ara els ancians i els nens menors de quatre anys, així com aquelles persones amb discapacitats psíquiques o físiques o amb malalties cròniques. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i les empreses Viladrau, Isdin i Avène, que han donat els seus productes per omplir els lots de prevenció.

Foto:La campanya va adreçada principalment a gent gran i infants.
Foto2: El cartell amb consells anirà inclòs en les bosses de prevenció.
Foto3: La regidora Gemma Edo, presentava la campanya.
Foto4: Les bosses es repartiran a diversos punts de Ripollet

L.P.