Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Celebració del Dia del Medi Ambient

El passat dijous, dia 5 de maig, amb motiu de la celebració del Dia del Medi Ambient, la Biblioteca de Ripollet va acollir l'escenificació d'Un conte de veritat. Es tracta d'una nova publicació, editada per la Casa de Natura de Ripollet, que forma part del material educatiu utilitzat des de fa anys per les activitats adreçades a escolars.

Aquest conte pretén explicar als més petits la importància d'observar el medi que ens rodeja i valorar els ecosistemes que es poden trobar en un medi urbà. Els autors són Òscar Trapote, que ha fet els dibuixos i la Núria Machuca, qui ha fet el text, representant de l'Agrupació Ripollet Natura, que és qui gestiona el projecte educatiu de la Casa de Natura.

La regidora de Medi Ambient i Salut Pública, Gemma Edo, va ressaltar que aquesta publicació és una eina més que utilitza la Casa de Natura per portar a terme la seva tasca de difusió mediambiental. Un conte de veritat consolida la línia de publicacions que es va iniciar amb l'edició de Consells per a plantar un arbre, realitzada l'any 2006; Retalls, els arbres de Ripollet, el 2007 i Construint un bosc de ribera, el 2008. La regidora també va aprofitar l'acte per anunciar que properament, a començaments de juliol, apareixerà Caducs, els arbres de Ripollet.

F.R.