+40 anys
Tennis Olesa, 4 – Tennis Ripollet B, 1

RUA
3 atletes del RUA participen a l'Open Catalunya 2008
El Campionat de Catalunya Absolut, que es va disputar el passat 1 de juny a l'Estadi Joan Serrahima, va comptar amb la participación de tres atletes del Ripollet Unió Atlètica. L'atleta del RUA que més va destacar va ser Sonia Mañas, qui va participar als 800m femenins i va acabar 6a, essent l'atleta més jove de les participants, amb 17 anys.

A la prova de 800 m masculins, Félix Acero va acabar a la 14a posició, mentre que Oriol Cascalló va participar als 300 m obstacles, finalitzant 6è al Campionat de Catalunya.

A banda de les proves de pista, el passat cap de setmana el RUA també va ser present a dues proves a l'aire lliure, tot i la pluja. D'una banda, la cursa de Nou Barris (Barcelona), on Cèlia Gracia va aconseguir la 15ª posició de la seva categoria. D'altra banda, a Pineda de Mar va participar Juan Arias, qui va acabar a la posició 184 de 1098 participants.